Leta i den här bloggen

onsdag 15 juni 2016

Bytes-kit från DT-kollegan Marit på PL i Norge

Jag har bloggat på PL i Norge.
Som jag har längtat att få göra PL-uppslag av det fina kit som jag fick av Marit!Eftersom det var en hel del glada färger i grönt, gult och orange  i det här kitet, så letade jag upp den vecka där det fanns foton med de färgerna - och det blev 3 olika sidor för vecka 7 . Jag har bara använt material från Marits kit i mina sidor. 


Sida 1
I början av veckan var det en hel del blått i fotona och ville så gärna använda de fina PL-kort med moln så jag gjorde det här uppslaget först:Jag fick så härliga dekorationer som passade bra, kaffekoppen fick vara med på titelkortet:och sen molnet och fågeln ville jag få synliga så jag satte 3d-kuddar bakom. Det är snyggt att upprepa samma dekorationer på ett uppslag, och eftersom jag fick flera trä-pilar så satte jag det på flera ställen:Även de prickiga knapparna har jag använt flitigt på mina 3 uppslag. 

Jag tycker det är kul att även skära sönder en bild på ett PL-kort, och sticka in ett foto under det utskurna, som här:


Om ni tycker min övre dokumentation ser underlig ut beror det på att jag svarar på en fråga varje dag (så länge jag orkar) från en websida jag hittat. Ibland passar frågan och svaret in på ett foto, som tex den med de 2 kaffekopparna. 

Sida 2
Min sida nr 2 för denna vecka föreställer en dag då vi höll alla hjärtans-konsert, och vad passar inte bättre än rött, rosa och hjärtan som jag hittade på en hel del kort. Eftersom vänstra uppslaget är mycket blått i, så har jag valt några kort som innehåller lite blå/turkos - för att få vänster och höger sida att hänga ihop. Så passande också att några röda hjärtan upprepas på den vänstra sidan. 

En utmaning var att ett av fotona inte fick plats i en ficka så jag fick skära sönder det och lade det centralt i mitten av sidan. 

Även här har jag lyft upp en av pappersblommorna med 3D-kuddar. 

I den här sidan har jag sett till att upprepa: kamera, hjärta och blommor. 

Sida 3
Sista sidan för denna vecka föreställer helgen och innehåller helt andra färger orange/gul/grön och där passade fotot med Mc Donalds-ballongerna så väl in i färg:

                          

Här har mina dekorationer varit knappar och vimplar, som jag satt ihop med de utskurna gula trianglar jag fick med i kitet.Nu när jag har köpt in en skrivmaskin (från loppis) så vill jag dokumentera mycket, och jag älskar överraskningar i mina PL-kit och sticker gärna in en extra tag... men i detta fall stack jag in en "bok".
Här har jag öppnat den lilla boken: 

Tack Marit för det jättefina kitet, och jag kan erkänna att jag använde upp nästan alla dekorationer! Men lite finns kvar samt några PL-kort och tejp - så nu kan jag skapa lite mer i sommar.

Tack för titten och hoppas ni provar att byta kit med era PL-kompisar också - så jättekul!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar