Leta i den här bloggen

torsdag 15 september 2016

Bloggdag på PL i Norge - Att matcha en LO

Idag bloggar jag på Project Life i Norge (se länk). Jag har sett på facebooksidor att flera undrar över ifall det är någon som mixar LO och PL i samma album och det gör jag - kul med variation!

Det kan ibland hjälpa mig att få inspiration och välja PL-kort och dekorationer när jag utgår från en LO.  

Här valde jag en LO som jag vann en sommartävling med hos Pyssloteket. 


och så här blev min PL-sida och den kommer ligga till höger om denna LO. Som du ser försöker jag upprepa dekorationerna och färgerna från LO:n även i min PL-sida:


Här är några närbilder, där du kan se att jag hämtat upp samma eller liknande dekorationer som på LO:n för att få sidorna att hänga ihop. Älskar kortet och metallgemet och etiketten som jag fått ifrån Sirap-i-Paris prenumerationsbox. Med flit lämnar jag gärna lite luft i mina PL-fickor, så att man kan se igenom det genomskinliga till nästa sida som ligger bakom.Jag fick inte plats med fotot på ödlan, som låg kvar i vår släpkärra när vi slängt allt skräp i stugan, så jag gjorde en "Tag" som du kan dra ut så här (har satt på washitejp för att kunna dra ut denna "tag":


I detta uppslag har jag använt en hel del dekorationer från "Oh Snaps" och "Becky Higgins" och annat som jag fått genom en prenumeration av PL-material via Siraps-boxen från Sirap i Paris (se länk).. 

Tack för att du tittade in!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar