Leta i den här bloggen

torsdag 22 februari 2018

Veckans nya skiss #186

Hej, jag deltog i CSI challenge nr 247 och passade på att följa den fina skissen denna vecka ifrån "Veckans Skiss 186" (se länk).  Så här blev min tolkning:


och här är skissen som Annzo gjort: 


Lite närbilder är alltid kul:
Jag har använt akryl-titeln "lost" från Ali Edwards story-kit och dokumenterat efter denna titel. 

 Alla papper har jag hittat i min papperslåda med spillbitar, och där hittade jag också ett riktigt gammalt zebra-papper. Det som är helt nytt är chipboard från Ali Edward 


och alla hjärtan och stickers från "Sirap-i-paris". 
Dokumentationen handlar om hur jag och min hund saknar min hunds allra bästa vän: Ziggy, som vi träffade och lekte med varje vecka tills de var tvungna att ta bort honom. I en grön extra-tag förklarar jag orsaken till varför de måste ta bort honom. Många gånger är det som terapi att scrappa om det jobbiga också. 


Jag deltar med detta bidrag i en tävling : CSI Challenge, jag rekommenderar varmt att testa på det om ni inte gjort det innan? Och det är perfekt att kombinera med Veckans skiss, för att hjälpa upp kreativiteten lite. 

Följ mig på instagram: gunilla_pysslar

Tack för titten! Gunilla


1 kommentar:

  1. Åh vilken fin tolkning du har gjort av min skiss. Älskar dina färgglada papper. Önskar att jag också kunde bli lite bättre på att skriva journaling du har gjort det på ett så bra sätt. Kram Annzo Veckans Skiss

    SvaraRadera