Leta i den här bloggen

torsdag 1 januari 2015

Glimma med utmaning hos Allt Om Scrap

Härligt att börja nya året med en LO och då hoppade jag på utmaningen på Allt Om Scraps : valfritt alster på temat  Gnistra, glittra och glimma. Och titeln jag valt är "Glimma", som jag själv böjt till av ståltråd med påklistrad "snö".
Jag har tagit en bild på när barnen och grannbarnen kastade sig ut i första snön som kom en mörk kväll 2009, och när jag fotade deras glittrande glädje fick jag med glimmande reflexer och vit snö-stänk. Jag har anammat snö-stänket med gesso och glitter på gesso-prickarna, glittrig tejp,  samt förstärkt med turkosa blingstenar.

Eftersom jag ville förstärka snön, har jag använt svart bakgrund, men piggat upp det svart-vita med turkost och rosa för att plocka fram färgen på barnens kläder. Jag tycker det är kul när jag hittar skräp och kan använda på min LO, och här hittade jag en rosa kvarglömd gummisnodd som jag lade till mellan 2 blommor.

7 kommentarer:

 1. Superläcker layout! Tack för att du ville vara med på vår utmaning! Kram!

  SvaraRadera
 2. En riktigt fin gnistrande layout, kul att använda vad som helst så gummisnodden gillar jag. Tack för att du är med på AoS utmaning!

  SvaraRadera
 3. Oh, jag gillade verkligen snötemat på svart bakgrund! Det lyfter fram fotona perfekt. Tack för att du ville vara med oss och tävla!

  SvaraRadera
 4. Häftig layout. Härliga färger. Tack för att du deltar i Allt om scrap utmaning

  SvaraRadera
 5. Tack för era glimrande uppskattningar!

  SvaraRadera
 6. Vilke härligt snöig layout! Jätteläcker! Tack för att du är med osss på alltomscrap!

  SvaraRadera
 7. Härliga foton och snygg LO! Tack för att du är med och tolkar Allt om Scraps utmaning! Kram ÅsaJ

  SvaraRadera