Leta i den här bloggen

måndag 26 januari 2015

Utmaning graffiti - Allt om Scrap

Hej, nu har jag hoppat på en utmaning igen - jättekul! Den här gången är det januaris utmaning som finns i den här länken, hos "Allt om Scrap"
Bilden man skulle inspireras av var följande: 


Jag har inspirerats av att blanda färger (rosa och turkost) i min bakgrund och försökt få det att likna "sprutmålning". Sen har jag inspirerats av det "tuffa" och dekorerat min LO med tuffa detaljer såsom kedjor, silver, en vinge, säkerhetsnål, cerisrosa overlay med graffitikänsla, ståltråd, plåtsiffror, neonrosa punchonella och svart gesso.  Jag är glad att jag hittade en tonårsbild från 80-talet på mig själv - minns att jag försökte vara cool och självständig (därav texten i titeln)!. Jag tyckte att bakgrunden var kul eftersom den matchar min randiga tröja. 

Här är 2 närbilder

6 kommentarer:

 1. Tack för att du tävlar med oss på AlltomScrap! Gillar verkligen den här layouten, man känner sig tillbaka-kastad till 80-talet:-). Gillar färgerna och de coola detaljerna!

  SvaraRadera
 2. Häftig LO med många snygga detaljer! Tack för att du är med och tävlar med oss på Allt Om Scrap! Kram ÅsaJ

  SvaraRadera
 3. Jättetuff layout! Och jag gillar att du har använt äldre foton av dig själv. Kul idé och kul att titta på eftersom man själv också börjar minnas sitt 80-tal... Verkligen en snyggt färglagd bakgrund och fint sammansatta detaljer!
  Tack för att du är med och tävlar!

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar 80-talslayout! Du har verkligen fångat tiden med dina färger och detaljer! Gillar kedjan massor!

  SvaraRadera
 5. Tack för era fina kommentarer, och vad kul att ni förstått min egna tolkning av 80-talet med färger och mönster.

  SvaraRadera