Leta i den här bloggen

måndag 23 januari 2017

PL-veckan då inget hände

Godmorgon nya vecka, idag bloggar jag på Project Life i Norge!

Här är ett uppslag från en vardags-vecka då nästan inget hände:

Förra året under vardagarna innan min 50-årsdag, var jag uppslukad av förberedelser till min födelsedag och därför hände inte speciellt mycket. 

Men eftersom jag precis börjat svara på en fråga per dag, så var själva journalingen inga problem:
 

Jag beställde nyligen rödsvartvita PL-kort i Teresa Collin-serien (som även innehöll grönt) och tyckte de skulle passa mina foton. Nu var rödfärgen på PL-korten lite för mörkröd, så jag valde därför ett par PL-kort som hade en hel del vitt i sig (för att lura ögat). Sen dekorerade jag med röda detaljer.
Den härliga guld/rödprickiga tejpen som jag fått i present i samband med beställningen av PL-korten, lät jag få återkomma på flera ställen.

Eftersom ett foto innehöll gröna skidor så ville jag plocka upp det gröna också och valde ut detaljer för det. Min huvudfärg var vitt men som färg nr 2 blev det rött och sen fick svart och grönt vara med som accent-färger. Dessutom lade jag till lite guld också. Jag tycker det är enkelt att använda washi-tejp som dekorationer till exempel så här:Sen lät jag tejpen återkomma ett antal ggr:
Eftersom ett av korten var baksidan till ett annat (se nedan), 
så ville jag inte dölja det genomskinliga men ändå sätta på någon stickers, så det fick bli så här.
En liten historia förmedlade jag, som handlade om när jag hittade en löst springande valp i villaområdet den 14 januari när det var minus 14 grader. 

Tack för titten!

Materialet (PL-kort, washitejp, stickers) har jag främst handlat från Sirap i Paris, där jag prenumererar på en PL-box. Korten är ur Teresa Collins kollektion.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar