Leta i den här bloggen

söndag 19 mars 2017

Project Life i Norge firar 3 år

Hurra, hurra, hurra! Project Life i Norge firar 3 år och vi fick i uppgift att inpireras av varsin moodboard som Linda i teamet skapat åt oss var. Vi skulle ta en bild av vårt mobilskal och sen tala om vilket favoritgodis och vilken favoritfrukt vi hade (för mig blev det lakritspipor och hallon). 

Här är min mood board som jag skulle skapa ifrån:


Här är min tolkning som består av väldigt mycket fest och ätbart på 3 sidor (men det passar ju bra när vi ska fira 3 år för Project Life i Norge): 


Passande nog hade jag ett fotografi på en lakritspipa, eftersom vi köpt en hel kartong på Rusta just denna vecka. Jag har även inspirerats av färgen svart och med några stänk av rött (för att symbolisera hallonen) men även ett PL-kort där mönstret påminde om hallon i (gult/rött).  I fotona ser man stänk av blått också. Den färg jag lagt till som extra är guld, eftersom det här uppslaget handlade om när vi firade min 50-årsdag på en restaurang.


Eftersom vi firade så ville jag förhöja det festliga, genom att lägga till en ficka med bling/paljetter/pärlor som jag "klistrat" igen med min fuse tool. Tack snälla Linda för de små guldiga klisterlappar du gjort med texter, tex "helg".  

Sen fortsatte jag med en smal sida där jag lade upp 7-rättersmenyn från restaurangen Farang, som mina grannar bjöd mig på. Jag har upprepat färger/mönster från förra sidan och fortsatt med trä-dekoration och bling bling:


"Blinget" har jag stängt in i en extra ficka med hjälp av min Fuse tool, och jag hade lite problem att få det snyggt (men blinget är snyggt i alla fall!). 


På andra sidan så har jag lagt upp lite fler vardagsbilder och fortsatt med gult, rött och svart. 


Se nu till att tävla på flera sätt. Nr 1 är att skapa en egen sida utifrån samma mood board som jag och passa på göra detsamma för de andra i teamet. Nr 2 är att lägga en kommentar på den här bloggsidan och på de andra i teamets egna bloggsidor. 

Så om du gör båda delarna så har du stor chans att lotten faller på dig, och kan vinna fina sponsrade priser från både Norge och Sverige!

Då säger jag bara lycka till med tävlingen och firandet av 3 årsdagen på länken: Project Life i Norge! 

Gunilla

18 kommentarer:

 1. Så herlige sider :) Skikkelig fint med gull-detaljene :)

  SvaraRadera
 2. Kjempefine PL sider med flotte pynt

  SvaraRadera
 3. En herlig, fargerik side :) Artige detaljer med lommene med pynt i :)

  SvaraRadera
 4. Dette må ein jo sjølvsagt være med på :) Gratulerer til dekan alle med 3 årsdag, kjekt de lager til ein slik konkurranse! OG ikkje minst flott side du har laga til! Digger bruken av bling som du har :)

  SvaraRadera
 5. Grattis med 3-års bursdag til PL-norge. Kjempeflotte sider, og det ser morsomt ut med fuse. Har fått en i hus, men ikke begynt prøve den enda.. Jeg har latt meg inspirere av ditt bilde, og bidrag kommer plutselig;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så kul lillesmor att du också fått en fuse! Det går att hitta filmer på youtube hur man använder fuse tool. Träna först, för det tar ett tag innan man får in rätta hastigheten (inte för långsamt och inte för fort).

   Radera
 6. Herlige sider du har lagd :) Jeg har også en fuse, men har bare så vidt prøvd den enda. Har hatt den over ett år, så kanskje på tide at jeg også tester den ut. Herlig inspirasjonsbilde ... jeg lot meg inspirere av den herlige blåfargen :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja då får du prova din fuse också.

   Radera
 7. hærlig side med flotte detaljer.

  SvaraRadera
 8. OOo, lekker pynt :)
  Eg ser mange fine ideér som eg tar med meg vidare ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, kul att det gav lite nya ideer!

   Radera
 9. Flotte sider! Fusetoolen min brukes mer og mer, veldig morsomt å kunne lage sine egne lommer og ekstra inndelinger og fliplommer ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, visst är det smart med fusetool!

   Radera